SCHRIKS bedrijfskleding

Schriks schorten & sloven

Specialist in schorten en sloven, dat is SCHRIKS al meer dan 40 jaar. Sinds 1975 is Schriks toonaangevend in het vervaardigen van hoogwaardige en professionele kwaliteitsproducten op maat. Een authentieke en ambachtelijke textielfabrikant met liefde voor het vak.

Eigen productie in Limburg, Nederland. Schriks werkt met eigen ontwerpers, een eigen snijzaal, een eigen productie en verkoopt haar artikelen via een netwerk verspreid door heel Nederland en België. De passie en zorg waarmee gewerkt wordt, weerspiegelt zich in de producten. Schorten en sloven van Schriks zijn origineel, uniek en bijzonder. Daarbij zijn deze producten optimaal geschikt voor personalisatie d.m.v. borduur, textieldruk of lasergravering.

Schriks is voorraadhoudend. Daarnaast worden al deze producten in eigen huis vervaardigd. De lijnen in het productieproces zijn kort en persoonlijk.
Door deze compacte en transparante aanpak kunnen ze zeer snelle levertijden garanderen, ongeacht de hoeveelheid. Doorgaans vandaag besteld, is morgen in huis!

Benieuwd welke leren schorten en sloven wij leveren? 
Neem dan eens een kijkje in onze collectie