SANTINO werkkleding

SANTINO Het best passende werkkleding merk

Hoge kwaliteit werkkleding voor een betaalbare prijs. Santino kenmerkt zich een breed scala aan representatieve modellen die voor diverse branches te gebruiken zijn. Omdat iedere branche specifieke eisen heeft, is een brede collectie werkkleding noodzakelijk. Santino speelt hierop in middels diverse collecties, verschillend in vakgebied en doeleinden, en in prijsklasse en segment. Satino hecht waarde aan een perfecte pasvorm. Ongeacht waarvoor de kleding gedragen wordt, het moet goed zitten, passen en je moet je hier uiteraard prettig en comfortabel in voelen. 

BASIC
De Santino Basics zijn 'Never out of stock', beschikbaar in vele kleuren en maten. In een aantal modellen zelfs tot maat 7XL.  
In de meeste gevallen zijn de Basics verkrijgbaar in een duo concept met zowel een heren als dames model.

2 Color-line
Opvallende modellen met een stoere uitstraling. De schouderpartij geaccentueerd door het schouderstuk in contrastkleur en de kenmerkende "2Color Curve" op de achterzijde. Doordat er gebruik gemaakt is van de standaard kleuren uit de SANTINO® basis collectie bij het samenstellen van de SANTINO® 2Color-line, zijn er talloze model combinaties mogelijk. SANTINO® 2Color-line, de formule voor veel draagplezier! 

HIVIS 
De SANTINO HiVis-Line, veiligheidskleding conform EN ISO 20471. De comfortabele pasvorm en huidvriendelijke materialen zorgen voor bewegingsvrijheid en optimaal draaggemak. Onze collectie is verkrijgbaar in een grote maten range en is voorzien van veelzijdige en praktische details. Zo voelen je medewerkers zich altijd prettig, en dragen ze bij aan het werkmoraal en het goede imago van je bedrijf.

Bekijk alle Santino artikelen hier!