ROVINCE werkkleding

Niets is zo waardevol als onze gezondheid, dat weten ze bij Rovince maar al te goed.
Al sinds 2009 is Rovince bezig met de ontwikkeling en productie van kleding met een unieke toegevoegde waarde, namelijk: een duurzame bescherming tegen tekenbeten!
In de afgelopen 10 jaar is het merk uitgegroeid tot een autoriteit op het gebied van teekwerende kleding en wordt hun kleding door zeer uiteenlopende beroepsgroepen gedragen. 
Doordat het probleem met de teek jaar in jaar uit groter wordt kwam er een steeds grotere behoefte naar een norm voor (werk)kleding met een bescherming tegen tekenbeten.

In samenwerking met, en onder regie van de NEN en andere stakeholders (o.a. Ministerie van Defensie, RIVM en Stigas) is in het voorjaar van 2018 de norm “NEN-8333” gepubliceerd.
Deze norm beschrijft technische eisen, kwaliteitstesten en gebruiksomstandigheden waarmee zowel langdurige werking tegen tekenbeten als de gezondheid van de drager van de kleding kan worden gewaarborgd.
Op dit moment wordt er vanuit Brussel gewerkt aan een Europese geharmoniseerde norm. Na verwachting zal de publicatie van deze norm op zijn vroegst in 2020 worden verwacht.

De workwear collectie van Rovince
Steeds meer wegwerkers, hoveniers, politie en andere beroepen krijgen te maken met tekenbeten als gevolg van hun dagelijkse werkzaamheden. Als werkgever wil je je personeel natuurlijk zo goed mogelijk beschermen tegen een mogelijke tekenbeet en de ellende die hieruit voort kan komen.
Met de Rovince Workwear lijn kun je jouw personeel beschermen tegen teken met kleding die beschermend, maar ook functioneel is. Het is ook mogelijk om al vanaf 50 tot 100 stuks een private label te laten produceren. Zo kunnen persoonlijk wensen die je aan jouw werk outfit stelt door Rovince speciaal laten produceren.

Benieuwd naar onze Rovince producten? Neem dan een kijkje bij onze Rovince collectie!