Klantbeoordelingen

WebshirtCompany gaat altijd voor het beste resultaat. Toch horen we het liefst van u wat we goed doen en wat er nog beter kan. Vandaar dat we Kiyoh Klantbeoordelingen inzetten voor een onafhankelijke meting van uw oordeel. Hieronder treft u de laatste reacties.
Wilt u nog meer reacties lezen, klik dan hier.

9.1

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.1.

Bekijk alle 205 beoordelingen 
10

Fantastische service en korte lijntjes

Op zaterdagmiddag vragen voor wat stikwerk is meestal vergeefse moeite, maar na een snelle respons werd alles geregeld.
Fijne, snelle service en top kwaliteit.

Emile en team dank jullie wel!

Mike

Reijnders

01-10-2021

6

Levering duurt lang

Het heeft lang geduurd voordat ik de bestelling thuis kreeg. 8 dagen in totaal.

k

e

26-09-2021

8

Zoals vanaf het de eerste bestelling.

Tot nu toe altijd van geregeld.
Goede communicatie.

Harold Verheijen

BORN

20-09-2021

9

Supersnelle levering, topservice en advies

De bestelde jacks met borduursels zijn supersnel geleverd en zijn van uitstekende kwaliteit. Onze klant is er erg blij mee.

Oscar

Huizen

15-09-2021

10

Snel & mooie kwaliteit!

Had slecht een viertal polo's en twee jacks nodig met daarop het logo geborduurd. Ondanks mijn bescheiden order werd ik snel en plezierig geholpen en vond de levering, ondanks de vakantiesluiting, mooi op tijd plaats. Mooie kwaliteit! Een volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Kees van Bekkum

De Meern

02-09-2021

10

Super snelle levering

Ook deze order weer naar volle tevredenheid uitgevoerd

Jeroen

Meijel

02-08-2021

9

perfect bedrijf

Bestellen gaat snel, leveren gaat snel
Perfect

Harry

Den Bosch

29-07-2021

10

Super service & top kwaliteit

Erg fijn geholpen & geadviseerd. De kleding ziet er super uit en het drukwerk is van goede kwaliteit. Heel blij mee!

Anne Wijers

Thorn

23-07-2021

10

Goede prijzen en ruime keuze

Prijs en kwaliteit zijn goed en snelle levering

Rob

Susteren

22-07-2021

9

Prima

snelle levering, goed product

apotheek St. Andreas

Velden

15-07-2021

Terug naar boven