Klantbeoordelingen

WebshirtCompany gaat altijd voor het beste resultaat. Toch horen we het liefst van u wat we goed doen en wat er nog beter kan. Vandaar dat we Kiyoh Klantbeoordelingen inzetten voor een onafhankelijke meting van uw oordeel. Hieronder treft u de laatste reacties.
Wilt u nog meer reacties lezen, klik dan hier.

9.6

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.6.

Bekijk alle 390 beoordelingen 
10

Snelle communicatie en goede kwaliteit van de producten.

Snelle communicatie met de contactpersoon. Goed en uitgebreid advies. Kwaliteit van de producten zijn volgens verwachting.

Anieke

Haarlem

15-05-2024

10

Uitstekend bedrijf

Hele vriendelijke mensen met fijne duidelijke communicatie. Super goed advies en met top kwaliteit drukwerk. Ook samen goed gekeken naar wat wij wilde en de mogelijkheden. En ook nog eens snel geleverd.

Dogtivity

Echt

30-04-2024

10

Snelle service in combinatie met uitstekende kwaliteit!

Ik had snel shirts nodig voor een coverband. Op maandag de bevestiging van leverdatum en gedrukte shirts op vrijdagavond aan de deur geleverd!

Jules

Beegden

26-04-2024

10

Top bedrijf!

Fijne communicatie en snelle productie/levering! De broeken die we besteld hebben met ons eigen logo zien er goed uit!

Gert van der Laan

Horn

16-04-2024

10

Goede adviezen en extreem ruime keuze

Bij WebShirtCompany weten ze nog wat service en advies is. Geen vraag is ze vreemd en ze zijn duidelijk in hun adviezen in hetgeen wat kan en wat niet kan.

Marcel

Utrecht

10-04-2024

10

Prettig zakendoen met WebshirtCompany

Snelle levering vriendelijke mensen en topkwaliteit

Björn

Bemmel

29-03-2024

10

Goed advies & fijne service!

Voor de start van ons horeca bedrijf Webshirt Company ingeschakeld, prima advies ontvangen voor mooie en praktische blousen. De presentatie van het team is op orde !

Lucas

Heythuysen

06-03-2024

9

prima

gewoon goed en snel

Jules Konings

Swalmen

16-02-2024

7

Goed geregeld

Nette en adequate bedienen en service verlening/

Ton Jacobs

Susteren

05-02-2024

10

Perfect

Precies zoals wij voor ogen hadden, zo is het eindresultaat geworden.

Prettig bedrijf om mee samen te werken door de persoonlijke benadering. Kwalitatief zijn de kledingstukken echt prachtig!

Anouk Noten

Echt

02-02-2024

Terug naar boven