Klantbeoordelingen

WebshirtCompany gaat altijd voor het beste resultaat. Toch horen we het liefst van u wat we goed doen en wat er nog beter kan. Vandaar dat we Kiyoh Klantbeoordelingen inzetten voor een onafhankelijke meting van uw oordeel. Hieronder treft u de laatste reacties.
Wilt u nog meer reacties lezen, klik dan hier.

9.5

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.5.

Bekijk alle 43 beoordelingen 
10

prima bedrijf, goede kwaliteit, snelle service, snelle beantwoording.

Dit is een prima bedrijf, men doet echt z'n best om samen met jou, als klant tot het juiste product te komen.

De shirts hebben een mooie, stevige kwaliteit en de logo's geven de indruk dat ze lang gaan blijven zitten.

Vriendelijke en snelle beantwoording van mails, wat het hele proces versoepelt, kortom.. Hier kun je gerust je bedrijfskleding bestellen!

Noël

Hoek van Holland

10-07-2019

10

De specialist in bedrijfskleding!

Duidelijke communicatie, met korte lijnen. Juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Stefan

Poels

10-07-2019

10

goede kwalitei/prijs ratio

Prima

Wiel Vermeulen

Horn

02-07-2019

10

goede service, duidelijke offerte, snelle levering

Alweer en bestelling geplaats waarbij het contact prettig is en duidelijke afspraken worden gemaakt. Aangeven wanner dat het product klaar zou zijn en weer een snelle levering.
Super.

Fysiohaelen

Haelen

01-07-2019

10

Snel en professioneel

Snelle levering met goede kwaliteit, ook het borduurwerk was erg professioneel.

Harold

Roermond

01-07-2019

10

Uitmuntend

Stipte levering.

W

Zwolle

15-06-2019

10

Alles prima en snel geleverd.

Goede service en goed meedenkend met de klant

joop vd sterren

Haelen

12-06-2019

9

Heel goed advies en snelle levering

We zaten met een spoedlevering ivm een familiedag. Dit werd super aangepakt en prima op tijd geleverd. Goed advies en een goede prijs-kwaliteit verhouding

Ellen Kuypers

Neer

06-06-2019

10

Altijd goede service, vriendelijk en persoonlijk

Orders worden snel verwerkt, ook als ze niet zo groot zijn

Mike

Weert

30-05-2019

9

super

eindelijk een bedrijf dat mee denkt met de klant

goede en zeer betaalbare oplossingen en alles prima verzorgd

prettig personeel, kortom helemaal super

jules

Swalmen

28-05-2019

Terug naar boven