Klantbeoordelingen

WebshirtCompany gaat altijd voor het beste resultaat. Toch horen we het liefst van u wat we goed doen en wat er nog beter kan. Vandaar dat we Kiyoh Klantbeoordelingen inzetten voor een onafhankelijke meting van uw oordeel. Hieronder treft u de laatste reacties.
Wilt u nog meer reacties lezen, klik dan hier.

9.5

Klanten hebben ons gemiddeld beoordeeld met een 9.5.

Bekijk alle 64 beoordelingen 
10

Snelle goede levering met kwalitatief materiaal

zeer goede ervaring zeker aan te bevelen

Maarten

Heythuysen

25-02-2020

9

Correcte levering en goede kwaliteit

Levering is altijd conform de gemaakte afspraken en van goede kwaliteit. Bij twijfel nemen ze contact op om nogmaals de wensen en specificaties duidelijk te krijgen.

Dorine

Sint Joost

25-02-2020

10

Goede service, snelle response en kwalitatieve kleding.

Top! Een aanrader!

Sam

Horn

25-02-2020

10

Betrouwbare partner

Webshirt Company is al jarenlang onze leverancier voor bedrukking van kleding. We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de bedrukking en de samenwerking in zijn geheel.

Martijn

Venlo

25-02-2020

9

volledige teredenheid over gehele bestelproces

duidelijke afspraken omtrent levering bedrijfskleding, snelle aflevering producten

Rick

Jacobs

21-02-2020

10

Prettig samenwerken

Altijd alle optie bespreken en in goed overleg de juiste keuzes maken

Jeroen

Meijel

21-02-2020

9

Heel tevreden

Vriendelijk, netjes, meedenkend, betaalbaar en snel

Voncken

Beek

20-02-2020

10

Zeer persoonlijke benadering en super service

Kennis van zaken, luisteren goed naar je wensen, goede prijs kwaliteit verhouding, kortom een vooruitstrevend bedrijf wat resulteert in een zeer prettige samenwerking tussen beide partijen

Faas

Roggel

20-02-2020

8

Prettig contact en snelle service

Een bedrijf dat mee denkt en probeert een goed advies te geven. Snelle duidelijke antwoorden en ze leveren een goed kwaliteit.

Will

Weert

20-02-2020

9

goede en snelle service

Zeer tevreden over de snelle afhandeling van bestellingen.

Harry

Den Bosch

20-02-2020

Terug naar boven