CUTTER & BUCK sports- en leisure wear

Cutter & Buck Sportswear & Lifestyle

In 1989 is Cutter & Buck opgericht uit een passie voor golf en de liefde voor het buitenleven. Door de steeds veranderende weersomstandigheden in de Pacific Northwest is er met ieder artikel uit de uitgebalanceerde collectie rekening gehouden met de elementen van de natuur. De lifestyle-collectie geeft op een speelse manier een draai aan de klassiek georiënteerde artikelen.

Europese maten en voorraad
Sinds 2016 produceert Cutter & Buck speciaal voor de Europese Business-to-Business markt. Dit betekent dat de collectie compleet gebaseerd is op Europese maatvoering. Daarbij is de maatboog zeer ruim. De gehele Europese collectie ligt in Zweden op voorraad en kan binnen enkele dagen na bestelling bij u afgeleverd worden.

Sportswear
Cutter & Buck levert de perfecte outfit voor serieuze prestaties, niet alleen op de golfbaan, maar ook voor vele andere sporten en uiteraard tijdens de heerlijk ontspannen momenten daarna. De collectie onderscheidt zich in design en is gebaseerd op kwaliteit, technologie & functionaliteit voor zowel dames als heren. Als club, bedrijf of samengesteld team kiest u bij Cutter & Buck voor comfort met een duidelijk signatuur in uw sport of daarbuiten.

Lifestyle
De lifestyle-collectie van Cutter & Buck is bedoeld voor mensen die een eenduidige uitstraling wensen maar kwaliteit, details en kleuren daaraan niet ondergeschikt vinden. De collectie heeft aandacht voor verschillende doelgroepen die elk op een unieke wijze in elkaar overlopen.

Bekijk wat welke sport- en lifestyle kleding wij van Cutter & Buck leveren en maak je sportieve outfit compleet!