DASSY werkkleding

DASSY

Stoer, ruig, functioneel, professioneel en hoge kwaliteit. Dat zijn termen waar je onder andere al gauw bij denkt als je de Dassy werkkleding collectie bij WebshirtCompany bekijkt. Dassy is van origine een Scandinavisch merk dat sinds 2012 de Europese markt bedient vanuit een 6.000 m2 groot hoofdkantoor gelegen in België. 
De naam Dassy ‘professional workwear’ is hedendaags niet meer weg te denken op de werkvloer en is voor velen het ideale merk werkkleding voor ruwere en zwaardere werkzaamheden die onder andere in de bouw, industrie, installatietechniek waarbij de bedrijfskleding meer te verduren heeft. 

Het merk Dassy werkkleding bestaat uit een zestal collecties met ieder aparte eigenschappen.

DASSY D-FX
D-FX
 [afk. DASSY-Effects] [DASSY collectie]: Effect of invloed dat een bepaalde collectie werkkleding heeft op iemand of iets. D-FX is de meest exclusieve lijn en beschikt naast technische hoogstanden ook over een attractie design wat ook een lust voor het oog is. De dynamische pasvorm en energiek design onderscheid de D-FX lijn van de rest. Ontdek de D-FX lijn en ervaar de effects zelf.

DASSY DNA
De DNA lijn staat voor duurzame werkkleding met een onweerstaanbare uitstraling, vandaar "extremely irresistible workwear". Deze complete, innovatieve collectie werd speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vakman die waarde hecht aan duurzame werkkledij waarmee hij tevens goed voor de dag komt.
Kies uit stoere jassen en broeken, verkrijgbaar in vijf stijlvolle kleuren voor professionals uit verschillende beroepen en industrieën. Reken op een superieure duurzaamheid, dankzij de extreem slijtvaste en uiterst comfortabele canvas stof en extra Cordura® versterking op slijtagegevoelige plekken als ellebogen en knieën alsook op de verschillende werkzakken. Kortom, DASSY DNA werkkleding staat garant voor duurzame en aantrekkelijke werkkledij, aangepast aan de specifieke noden van de professional. Vandaar Durable, Noticeable en Adaptable (duurzaam, opmerkelijk en aanpasbaar).

DASSY Classic
De CLASSIC collectie biedt u een uitgebreid en kwalitatief gamma van professionele werkkleding. Elke professional weet een goede werkoutfit naar waarde te schatten. Doorgaans moet werkkledij dus goed zitten maar vooral ook sterk en duurzaam zijn. DASSY werkkleding gaat nog een stap verder en verlicht ook het werk voor u, “Workwear that does the job for you” is dus meer dan enkel een slogan. DASSY streeft ernaar de prestaties van hardwerkende professionals veiliger én praktischer te maken. De CLASSIC collectie is zo opgebouwd dat u snel en eenvoudig de juiste kledingcombinatie kan kiezen, volledig in functie van uw specifieke werksituatie. Naast het gebruik van duurzame en slijtvaste materialen wordt daarom ook bijzonder veel belang gehecht aan functionaliteit en comfort. Zo heeft de CLASSIC lijn alles in huis om aan elke professionele vereiste te beantwoorden.

DASSY Safety
Als antwoord op de steeds grotere vraag naar specifieke bescherming op gebied van werkkleding, vormt het DASSY SAFETY gamma een volwaardig onderdeel van ons uitgebreid aanbod aan professionele werkkledij. Omdat specifieke beroepen vaak bepaalde risico’s met zich meebrengen die een aangepaste vorm van bescherming vereisen, biedt elk van de volgende collecties uit het SAFETY gamma een vooruitstrevende bescherming voor verschillende werksituaties:

Om u deze hoogwaardige bescherming te garanderen, voldoen alle kledingstukken uit deze collecties aan de Europese normen. Ook is elk kledingstuk voorzien van specifieke gebruikersinformatie met verdere toelichting over de normen waaraan de beschermende kledij voldoet, onderhoudsinstructies en correct gebruik van de kledij.

DASSY Werkschoenen
Als professional weet u maar al te goed hoe belangrijk goed schoeisel is. Zo krijgen uw voeten dagelijks heel wat te verduren: vaak lange uren op de been, oncomfortabele posities aannemen en op ruwe ondergronden werken, maken een stevig maar ook flexibel paar werkschoenen onmisbaar. Daarom zijn DASSY veiligheidsschoenen niet alleen licht, soepel en comfortabel om te dragen maar bieden ze uw voeten ook de nodige bescherming om op elk type werkvloer veilig aan de slag te kunnen.

Kies voor een S1P of S3 variant en reken op een superieure bescherming bij elke stap.

  • Zeroperforatie zool, een composiet of stalen neus en schokabsorberende hielen.
  • Ademend bovenleder voorkomt vochtophoping of verhitting van uw voeten.
  • Waterafstotend bovenleder S3 houdt uw voeten ten allen tijde droog.
  • Een flexibele zool ondersteunt uw voet in elke positie en bij elke beweging.


Bekijk de gehele DASSY collectie en vind jouw nieuwe werkkleding!