JOBMAN werkkleding

JOBMAN

Met de aanschaf van JOBMAN werkkleding kies je voor werkkleding van zeer hoge kwaliteit waarbij functionaliteit, bescherming en eigentijds design voor iedere professional haalbaar is. Door gebruik van duurzame en innovatieve materialen staat JOBMAN garant voor comfort tijdens praktisch gebruik. De uitgebreide collectie is geschikt voor zowel binnen als buiten en voor verschillende functies. Dit geeft de mogelijkheid om iedere werknemer dezelfde gewenste uitstraling te geven.

Er zijn geen short-cuts naar deskundigheid. Het ontwikkelen van werkkleding kost know-how, oog voor detail en veel ervaring. JOBMAN werkt daarom intensief samen met professionals omdat de werkplek immers de enige plek is waar echt gekeken kan worden naar wat werkt en wat niet.
Binnen deze mannenwereld is er in de collectie van JOBMAN ook een assortiment opgenomen voor dames, waardoor JOBMAN op iedere werkvloer volledig inzetbaar is. 

De JOBMAN collectie bestaat uit een viertal collecties, ieder geschikt voor een bepaald vakgebied of segment.
Bekijk de eigenschappen per collectie en kom erachter welke JOBMAN collectie het beste bij jou past.

JOBMAN PRACTICAL
Deze werkkleding is, zoals de naam al doet vermoeden, het meest praktische niveau binnen de JOBMAN collectie. De Practical kleding is van dezelfde hoge kwaliteit die u van JOBMAN gewend bent maar met minder extra opties en details. De kleding is met name gericht op de markt waarbij prijs het allerbelangrijkste is. De PRACTICAL lijn bevat inmiddels 8 frisse kleuren plus 2 high visibility kleuren waardoor deze collectie bij vrijwel iedere onderneming past.

JOBMAN FUNCTIONAL 
De functionele werkkleding is ontwikkled voor beroepen waarbij comfort belangrijker is dan het dragen van gereedschappen.
De functionele werkkleding van JOBMAN is zeer geschikt voor werk binnen of zittend in een voertuig. De werkkleding in dit niveau oogt professioneel, is praktisch, zit comfortabel en biedt bescherming wanneer dat nodig is. Oog en comfort speelt namelijk ook een grote rol is behalve functionaliteit een belangrijkere factor om te bepalen of werkkleding voldoet of niet. 

JOBMAN TECHNICAL
Deze werkkleding is voor professionals die gereedschap dragen tijdens hun werk en daarbij bescherming nodig hebben. Voor beroepen waarbij zowel binnen als buiten gewerkt wordt, hand- en elektrisch gereedschap nodig is en waarbij vuil een alledaagse uitdaging is. De TECHNICAL werkkleding biedt bescherming en veel slimme oplossingen waarmee alles wat nodig is meegedragen kan worden. Het comfort wat verwerkt is in de materialen en de pasvorm geven bewegingsvrijheid.

JOBMAN ADVANCED
Werkkleding voor professionals met zwaardere werkomstandigheden die tijdens hun werk worden geconfronteerd met uitdagingen als scherp gereedschap en vuil. De ADVANCED collectie heeft het hoogste nivea van bescherming en functionaliteit en heeft slimme oplossingen voor het dragen van diverse gereedschappen. De kleding is gemaakt in comfortabele, slijtvaste materialen die droog en veilig houden.

Benieuwd naar de JOBMAN collectie? 
Bekijk dan gauw ons aanbod JOBMAN werkkleding.