HAKRO bedrijfskleding

HAKRO

Precies 50 jaar is HAKRO actief op het gebied van bedrijfskleding en promotionele textiel. Vanuit Schrozberg, Baden-Württemberg (DUI) werken dagelijks meer dan 150 enthousiaste werknemers aan het ontwikkelen en ontwerpen van nieuwe artikelen, controleren van kwaliteiten en verwerken van bestellingen voor dealers door heel Europa. 

HAKRO staat voor kwalitatieve hoogwaardige werkkleding en promotionele textiel. 
Door een maximale levensduur te verwezenlijken is HAKRO werkkleding uitermate duurzaam. Dit is niet enkel door alleen de beste materialen in te kopen, maar ook door zelf speciaal ontworpen voeringen en type naden toe te passen. 
Gemiddeld 250 meter hoge kwaliteit draad wordt per HAKRO kledingstuk gebruikt om een zo hoog mogelijke kwaliteit te realiseren.
Onder kwaliteit wordt ook continuiteit gezien. Classic modellen zijn jaar in jaar uit enkel verbeterd waarbij collecties voor langere periode binnen een organisatie in te zetten zijn en de kwaliteit enkel stijgt.
Een hoge kwaliteit werkt ook kostenbesparend. Doordat personeel minder snel aan vervanging toe is worden uitgaven voor nieuwe werkkleding bespaard. Ook fijn voor de portefeuille. 
5 miljoen kledingstukken zijn op ieder moment aanwezig in het centraal magazijn te Duitsland. Hierdoor kunnen we snel HAKRO kleding leveren of bij bestellen wanneer u aan vervanging toe bent. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je zonder komt te zitten.
Met 10 verschillende materialen is er altijd wel een HAKRO kledingstuk dat uitermate geschikt is voor jouw werkzaamheden. Hoe zwaarder de werkzaamheden zijn, des te sterkere kleding we van HAKRO kunnen aanbieden. Kleuren zijn geen issue; met 51 verschillende kleuren kunnen we ieder kledingpakket met onze HAKRO kleding invullen. 
Niemand is hetzelfde, vandaar dat iedereen ook graag anders zijn kleding draagt. De een wil liever wat getailleerder, strakkere pasvorm, de ander heeft graag een ruimer model of beschikt over een forser postuur waarbij een grotere maat wenselijk is. Met XS t/m 6XL denkt HAKRO aan iedere collega binnen jouw team.

Bekijk de HAKRO collectie en zie welke mooie producten voor jouw bedrijf uitermate geschikt zijn!