CLIQUE 2.0 COMBI BAG 040250

Prijstabel

Kleur

  • Zwart

Aantal

€ -

(€ - incl. BTW

Wilt u dit product laten voorzien van uw eigen logo? Dat kan bij WebshirtCompany! Vraag geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van borduren of textieldruk van onze textiel!

Beschrijving

Een tas die voor een breed scala aan toepassingen gebruikt kan worden doordat deze op meerdere manieren gedragen kan worden. Zo heeft de tas een handvat aan boven- en voorkant, maar kan het ook als rugzak gedragen worden. De schouderbanden zijn voorzien van twee D-ringen en een borstband voor meer stabiliteit onderweg. De tas bevat twee grote zijvakken met rits, waarvan één geïsoleerd - perfect voor koude dranken en etenswaren. Verder heeft de tas een grote u-vormige ritssluiting voor gemakkelijke toegang en snel inpakken. De tas is voorzien van een geventileerd schoenen-/handdoek vak, een bovenvak met ritssluiting en een sleutelhangerhaak, een verborgen veiligheidsvak achter de schouderbanden en een groot zijvak van mesh. Afgewerkt met reflecterende details.

Specificaties

Materiaal 100 % Polyester
Personalisatie Borduren, Textieldruk
Contrasterende details Nee
Geslacht Unisex
Wasbaarheid Handmatig wassen

Kennis & informatie

  • CLIQUE trendy kleding met oog voor detail
    CLIQUE bedrijfskleding

    Bij Clique bedrijfskleding vindt je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en...

    Lees meer