CLIQUE bedrijfskleding

CLIQUE trendy kleding met oog voor detail

Bij Clique bedrijfskleding vindt je de perfecte balans tussen comfortabele kleding die blijvend in het assortiment te vinden is en frisse nieuwe items die inspelen op de huidige trends. Het complete programma voor zowel dames, heren en kinderen is voor verschillende activiteiten en gelegenheden inzetbaar en is zeer ruim op voorraad. Clique valt op door de kwaliteit die nodig is voor intensief gebruik in combinatie met aantrekkelijke prijzen in het midden segment. Het kleurenpalet van Clique geeft de gebruiker eindeloze mogelijkheden om de bedrijfsidentiteit te versterken. De ruime maatboog zorgt dat er zonder beperkingen gekozen kan worden voor één gezamenlijke look.

De collecties binnen Clique zijn onder verdeeld in drie categorieën; Basic, Classic en Premium. Deze collecties zijn tevens als online catalogus te bekijken. De categorieën zeggen iets over de prijs en uitstraling in combinatie met een goede kwaliteit. De kledingstukken worden tenslotte ook voor verschillende doeleinden ingezet. Afhankelijk van het budget, doeleinde, voorkeur en werkzaamheden kan een keuze voor een bepaalde collectie gemaakt worden. Een ding is zeker; met Clique slaag je altijd!

BASIC
Kies je voor Basic dan krijgt je bij Clique een kwalitatief goed artikel voor alledaags gebruik. De materialen zijn goed en de afwerking is prima. De prijs ligt midden-laag en past uitermate goed bij de artikelen en het volume welke in de basic-collectie te vinden zijn. De Basic collectie geeft u de keuze uit maar liefst 18 verschillende artikelen, waarvan 6 voor kinderen. De collectie heeft een breed kleurenpalet, tot wel 28 verschillende kleuren, waarmee er altijd de mogelijkheid is om de beste combinatie voor de gelegenheid samen te stellen.

CLASSIC
De Classic items hebben een top kwaliteit, mooie pasvorm, breed kleurenpalet, ruime maatboog en goede voorraad voor een snelle levering. De Classic lijn is midden-midden geprijsd in verhouding tot Basic en Premium. De Classic collectie kent een net wat betere afwerking dan de Basic collectie en is daardoor voor het oog interessanter. 

PREMIUM
Voor de klant die op zoek is naar een luxere uitstraling. De Premium collectie valt op door het gebruik van zwaardere kwaliteit in combinatie met mooie mix aan materialen. De afwerking is goed en gedetailleerd en de prijzen liggen iets hoger dan gemiddeld. Clique Premium is de beste lijn van Clique. Met de Premium kleding kunt u het beste uit de kleding en uw huisstijl te halen. De Premium lijn speelt daarmee ook beter in op trends en uitstraling, met daarbij het gebruik van kwalitatief hoogwaardigere materialen en stoffen.

Bekijk de collecties van Clique hier!