Knip & Stik - Jouw eigen custom made schort of sloof!

Knip en Stik Zit uw model er niet tussen? Stel uw schort of sloof zelf samen! Geheel naar eigen wens creëert u een uniek en passend model. Dit is mogelijk vanaf 30 stuks.

Zit jouw benodigde schort/sloof niet in onze standaard collectie? Stel deze dan samen met onze 'Knip & Stik' service! In samenwerking met onze fabrikant Schriks Konfectie bieden we de service om vanaf 30 stuks jouw eigen schort of sloof samen te stellen. Hiermee is het mogelijk jouw specifieke wensen tot werkelijkheid te brengen. Zie onderstaande stappen.

Stap 1: Kies het gewenste model
We leveren 17 verschillende modellen schorten en sloven. 

Stap 2: Kies toevoeging
Er zijn maar liefst 10 toevoegingen waaruit je kan kiezen, variërend van een borstzak, steekzakken, pennenzak tot verstelbare nekband/halter. 

Stap 3: Kies kleur
Er is keuze uit 2
5 standaardkleuren. Naast deze standaardkleuren zijn er ook verschillende kleurcombinaties mogelijk en te produceren in de meest uiteenlopende modellen. De keuze is eindeloos. We zijn uiteraard op de hoogte van de laatste modetrends en creëren voor jou een schort of sloof met karakter dat naadloos aansluit bij uw onderneming. Een uniek schort of sloof met de juiste uitstraling.

Stap 4: Kies kleur garen
Less is more. Vaak kan met een klein detail veel bereikt worden. Kies een garen dat past bij de kleur van het stof, of kies juist voor een contrasterende kleur die mogelijk mooi bij de kleding of huisstijl van jouw horeca onderneming past. Ben creatief!

Stap 5: Selecteer logo en techniek
Wij onderscheiden ons door het feit dat we zowel een eigen borduur atelier hebben en onze textiel daarnaast ook helemaal zelf in eigen huis bedrukken (diverse druktechnieken mogelijk).
Wist je ook dat we sinds kort ook textiel van laser gravering kunnen voorzien? Dit kan niet alleen op synthetische materialen zoals fleece of softshell, maar ook op denim/jeans en leder producten. We leveren bijv. bij onze leren schorten en een selecte groep sloven en denim schorten/sloven leder badges die we met jouw logo kunnen graveren. Hiermee creëer je een unieke en ruige uitstraling, en onderscheid je jouw horeca onderneming extra mee. Ter info, we leveren al onze schorten en sloven ook gewoon blanco. Klik hier voor meer info over borduren, bedrukken en laser graveren!

Benieuwd welke leren schorten en sloven wij standaard leveren? 
Neem dan eens een kijkje in onze collectie
Knip en stik - de 25 standaard kleuren