Bescherm jezelf met onze insectwerende kleding

In deze warme zomermaanden zijn we lekker veel buiten. Misschien niet altijd bewust van mogelijke ‘gevaren’ in de vrije natuur. Veel insecten zoals onder andere muggen en teken zoeken ons dan ook graag op en grijpen hun kans.

Insmeren met DEET of het aansteken van een muggenkaars kunnen oplossingen zijn, maar helpen lang niet altijd.. Echter biedt kledingmerk Rovince een echte oplossing!
Rovince bestaat uit anti insectenkleding, speciaal ontworpen om het lichaam te beschermen tegen insecten. De insecten worden verjaagd zodra ze in aanmerking komen met de kleding en kunnen dus niet door de kleding heen steken zoals bij andere kleding wel vaak het geval is.

De kleding is geïmpregneerd met een speciaal middel wat ervoor zorgt dat het insect gelijk weer wegvliegt bij aanraking. Naast dat deze kleding dus super praktisch is voor als je veel in de natuur bezig bent, zit de kleding ook nog eens extra comfortabel. Zo is de kleding onder ander voorzien van ademende stretch stof en afsluitbare zakken met een mooie pasvorm. Leverbaar voor zowel mannen als vrouwen.

Bekijk hier onze collectie Rovince kleding.

 

Foto's; Daniël Mulder & Rovince kleding