ID IDENTITY bedrijfskleding

ID Identity

ID®  is een van Europees toonaangevende fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding en representatieve promotionele textiel. 
Dagelijk verwerkt dit internationaal acterende kledingmerk bedrijfskleding voor de zakelijke markt binnen heel Europa waarbij het streeft naar het vergroten van 'corporate identity'. Of het nu gaat om dagelijks verwerken van nieuwe leveringen of samenstellen van nieuwe moderne, eigentijdse bedrijfskleding en promotionele textiel; wat ID® doet, doet het met passie en plezier. Dit straalt het merk dagelijks uit en is daarom onder andere zeer succesvol en populair binnen onze branche.
Deze insteek is ook meer dan 30 jaar de insteek en visie van dit label. Met een oorsprong in Denenmarken met dagelijkse focus op de Europese markt tracht ID® best-in-industry werkkleding te produceren door op iedere facette de focus op kwaliteit, functionaliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid te leggen.

ID bedrijfskleding bedient de zakelijke markt onder andere met de PRO Wear lijn. 
De PRO Wear is uitermate geschikt voor professioneel gebruik doordat het onder andere wordt gekenmerkt door de volgende punten:

  • Bestemd voor wasbaarheid op hoge temperaturen; 80°C voor standaard witte modellen en 60°C voor gekleurde kleding
  • Uitvoerig getest conform de ISO 15797 normering
  • OEKO-TEX® gecertificeerd wat inhoudt dat er gegarandeerd geen schadelijke substanties in de producten terug te vinden zijn
  • Extra sterke naden en zoomen zorgen voor een uitzonderlijk lange levensduur en alle drukkers zijn van roestvrij staal, wat zodoende voor industrieel wassen geschikt is
  • Uitermate geschikt voor eigen labeling d.m.v. borduren, textieldruk of laser gravering (allen mogelijk om door WebshirtCompany aan te laten brengen)
  • Gebruik van mengkwaliteiten in katoen/polyester zorgen voor de beste eigenschappen van de diverse materialen
  • Voor iedere werknemer toepasselijk; met maten vanaf XS tot 6XL is ID® voor iedereen geschikt
  • Leverbaar in 17 verschillende, unieke kleuren en daardoor binnen iedere organisatie toepasbaar
  • Continuiteit door handhaving van collecties voor de lange termijn waardoor aanvullen en nieuwe aanschaf probleemloos is

Naast PRO Wear heeft ID® ook sportkleding ter beschikking, dit in de naam van Geyser. Dit label speelt in op de sportievere branches of bedrijfstakken waarbij active wear op de werkvloer zeer wenselijk is. Sportieve werkkleding met een hoge functonaliteit zijn steeds belangerijker en daarmee is Geyser niet meer weg te denken. Niet direct voor eigen werkkleding bedoeld maar toch op zoek naar sportkleding en active wear voor een evenement of sportieve gelegenheid? Ook dan is Geyser zeer lucratief. Met een hoge kwaliteit en interessante prijsstelling is Geyser zeer geschikt als sportkleding of promotionele textiel.

Bekijk hier de gehele ID® collectie en vind jouw ideale trendy werkkleding of active wear!