Bedrijfskleding Limburg

Bedrijfskleding Limburg WebshirtCompany

Bedrijfskleding Limburg
Trots op onze ligging in het midden van Limburg zijn we wel! Zo zijn we gevestigd in het smalste stukje Nederland; de gemeente Echt-Susteren. Met België en Duitsland om de hoek een mooie logistieke en internationale ligging.

Naast ons prachtig Limburgs taaltje -waarin we ook veel van onze Limburgse klanten te woord staan-  helpen we natuurlijk ook meer dan graag de Limburgse bedrijven aan kwalitatieve bedrijfs- en werkkleding. Met meer dan 30 jaar ervaring in de textiel branche kunnen we klanten voorzien van professioneel en persoonlijk advies of het nu gaat om 1 stuk of 100. Zo leveren we al jaren bedrijfskleding in onder andere regio Roermond, Weert, Echt en Heerlen.

Showroom Limburg
Ook onze showroom is gevestigd in Susteren, Limburg.
In onze showroom laten we een greep uit onze ruime collectie zien met merken zoals Hakro, Clique, ID, Dassy en Workman. Klik hier voor de openingstijden van ons kantoor en showroom.

                    

Bedrukken en borduren Limburg
Op mooie kleding hoort natuurlijk ook een mooi logo! Naast de klant te voorzien van werkkleding, voegen wij daarom graag nog een extra waarde toe in de vorm van bijvoorbeeld het bedrukken/borduren van jouw bedrijfslogo.
WebshirtCompany bedrukt, borduurt en lasergraveert in eigen huis. Ook hier weten wij na jarenlange ervaring wel raad mee en staan wij tot jouw dienst!

Neem eens een kijkje in onze ruime collectie bedrijfskleding of leer meer over onze productietechnieken.