Borduren van kleding

Borduren is de meest duurzame manier om kleding of andere vorm van textiel te voorzien van een ontwerp. Met behulp van automatische borduurmachines wordt met garen het logo of naam op de textiel gestikt. Deze techniek wordt behalve door de duurzaamheid veelal toegepast vanwege de exclusieve uitstraling. Polo's, hemden, sweaters, hoodies etc. krijgen een chiquere uitstraling door deze authentieke productietechniek. Daarnaast is borduren zeer rendabel bij herhaalopdrachten. Met onze jarenlange ervaring in borduurtechieken weten we als geen ander kwalitatief hoogwaardige borduringen te realiseren. Zowel voor kleine als grote oplages.

Borduren van bedrijfskleding, promotionele textiel en sportkleding

Maak het persoonlijk!

Naast een chique uitstraling is het met een borduring ook mogelijk om een kledingstuk te personaliseren. Hoe leuk is het als uw medewerker geen naamlabel maar een mooie borduring op de borst draagt? Dat kan direct op het kledingstuk of met een badge. Ook het labelen in de kraag wordt op deze manier makkelijk. Heel handig wanneer u uw kleding centraal wast en zo de kleding uit elkaar wil houden.

Is dat duur?
Nee, een borduring hoeft niet duur te zijn. De prijs wordt bepaald door het aantal steken. Hoe complexer de vorm, hoe prijziger de borduring zal zijn. Met onze moderne machines maakt het aantal kleuren niet meer uit omdat we de borduring veelal in één proces kunnen aanbrengen. Dit maakt een exclusieve techniek heel toegankelijk. Het aangeleverde ontwerp zetten we om in een ontwerpdiskette. Deze ontwerpdiskette kunt u zien als een mal die we eindeloos kunnen gebruiken om uw logo op uw kleding te borduren. De kosten voor deze ‘mal’ hoeven we daarom maar één keer door te rekenen.

Aanleveren van bestanden
Natuurlijk werken we het gunstigste als u het ideale vectorbestand al heeft. De meeste ontwerpbureaus leveren dit bij oplevering van een huisstijl op. In sommige gevallen komt het voor dat uw ontwerper uw bestand niet als vectorbestand aangeleverd heeft. Gelukkig beschikken we in zulke gevallen over een DTP-afdeling die uw logo tegen een kleine vergoeding perfect kan omzetten in vectoren. Hierdoor krijgt u een strak en mooi resultaat.