Promotionele textiel

WebshirtCompany bedrukt zowel grootschalig als kleine oplages promotionele textiel!

WebshirtCompany is de partij voor promotionele textiel! Of het nu gaat om een oplage t-shirts, polo's of andere soort kleding, bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Met een grote productiecapaciteit op onze locatie te Susteren (Limburg) kunnen we zeer snel en prijstechnisch interessant, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit, promotionele textiel leveren voor zowel regionale evenement alsmede voor gebruik op landelijk niveau. Gaat het bij promotionele textiel altijd om low budget kleding en grote oplages? Nee, dat hoeft uiteraard niet altijd het geval te zijn. Wij leveren onze promotionele kleding al vanaf 1 stuk en kennen geen minimum afname. Het is uiteraard wel zo dat bij bepaalde aantallen staffelkorting geldt en bij een grotere oplage de kleding per saldo prijstechnisch interessanter wordt. 

LVK 2020 / Echt Feesten
Een leuke referentie in het kader van promotionele textiel is de promotionele textiel die we voor Stichting LVK hebben mogen leveren. 
Op 7 februari 2020 vond in het nabij gelegen Echt de finale plaats van het LVK. 
WebshirtCompany kwam uiteindelijk als beste partij uit de bus en mocht de promotionele textiel voor dit evenement verzorgen. 
De te leveren kleding bestond uit een oplage promotionele polo's van maar liefst 500 stuks die van een meerkleurige bedrukking op zowel de borst- als rugzijde voorzien.
Daarnaast is voor de organisatie nog apart softshell jacks, hemden en colberts van drukwerk voorzien zodat ook de crew er duidelijkheid tussenuit sprong!