Textieldruk

Het bedrukken van bedrijfskleding, sportkleding of promotionele kleding heeft een enorme impact. Druktechnieken worden steeds beter en betaalbaarder. U kunt al uw bedrijfskleding, promotionele textiel of sportartikelen laten voorzien van uw (bedrjifs)logo, personalisatie of andere vorm van verfraaiing. In tegenstelling tot borduren, waarbij het garen in de kleding wordt gestikt, wordt bij textieldruk de opdruk op de textiel gedrukt.

WebshirtCompany werkt met verschillende technieken om een bedrukking aan te brengen. De keuze die we maken baseren we op factoren als het te bedrukken materiaal, de duurzaamheid en of een artikel voor een eenmalig evenement gebruikt wordt of juist zeer lang mee moet gaan.

Bedrukken van bedrijfskleding, promotionele textiel en sportkleding

Duurzame technieken

Drukken lijkt synoniem voor chemische processen en vervuilende inkten. Veel bedrijven passen oude processen toe waarbij dat inderdaad het geval is. Maar waarom zouden we wel eisen stellen aan de kleding, maar niet aan de bedrukking? Wij kiezen daarom het liefst voor hoge kwaliteit transferdruk. Daarbij gebruiken we onder andere inkten op waterbasis.

Hoe werkt dat dan?
Een transferdruk drukken we zoals het woord al zegt door middel van een transfer op uw kleding. Uw ontwerp wordt op een transferfolie gedrukt die we vervolgens middels een pers op uw kleding aanbrengen. Een transferdruk kan bijzonder gedetailleerd zijn, ook is het mogelijk om op basis van PMS-kleuren de print exact aan te laten sluiten bij uw huisstijlkleuren. Niet alleen logo’s en teksten zijn te bedrukken ook foto’s zijn met deze techniek op uw kledingstuk aan te brengen. De mogelijkheden zijn dus eindeloos. We adviseren u graag over de beste toepassingen voor uw situatie.

Lage stuksprijs?
Het bedrukken van kleding is relatief voordelig ten opzichte van borduren. Zeker wanneer u grotere aantallen transfers bestelt is de stuksprijs erg laag. En wilt u nu nog niet meteen honderden shirts bedrukken, maar wel alvast profiteren van een lage stuksprijs dan kunnen we extra transfers alvast op voorraad leggen voor toekomstig gebruik. Zo kunnen we later voordelig en bovendien nog sneller produceren. 

Wat kan er bedrukt worden?
De meeste artikelen die op onze site te vinden zijn kunnen bedrukt worden. U treft de te gebruiken technieken per artikel aan. Ook zijn veel artikelen op verschillende plaatsen te bedrukken. Niet alleen conventionele posities zoals de rug en borst, ook mouwen of broekzakken zijn te bedrukken. Dit is afhankelijk van het gekozen artikel en hier adviseren we graag over. 

Proefdruk?
Wilt u vooraf zekerheid over het resultaat? Dan biedt een proefdruk uitkomst. Want zelfs na een zorgvuldige controle van bestanden kunnen we ons voorstellen dat u graag één kledingstuk bedrukt ziet voordat we aan een hele serie beginnen. Aan een proefdruk zijn kosten verbonden, daarom bespreken we graag met u hoe we hier invulling aan geven. Zo komen we samen tot een uitmuntend resultaat en heeft u uw bedrukte kleding helemaal conform uw wensen in huis?