Over ons

Bedrijfskleding, promotionele kleding én sportkleding op een kwalitatief hoogwaardige wijze borduren, bedrukken en tegenwoordig ook lasergraveren is waar Webshirtcompany voor staat. Dat doen we al 25 jaar met veel passie voor kleine en grote ondernemingen, sportclubs, verenigingen en scholen in Nederland, maar ook daarbuiten. Een kledingstuk is in belangrijke mate een drager van de boodschap van uw organisatie, het straalt vertrouwen uit als dat er goed uit ziet.

Onze aanpak

Vanuit onze productiefaciliteit in Susteren (Limburg) bedienen we met een modern arsenaal aan borduur-, lasergraveer- en transferdrukmachines zowel met kleine repeterende oplages als grote eenmalige orders onze internationale relaties in Nederland, België en Duitsland. We genieten ervan als we kleding kunnen verrijken zodat u en uw medewerkers stralen.

Heeft uw organisatie speciale wensen als het op vorm aan komt? Of komt die kleurencombinatie van de polo net niet overeen met de richtlijnen van uw huisstijl? Dan helpen we u graag verder met onze maatwerkoplossingen. Met onze jarenlange ervaring in textiel adviseren we u graag wat het beste bij uw organisatie past.
 

Kleding bekijken?

En wilt u een kledingstuk zien? Maak dan gewoon eens een vrijblijvende afspraak, in onze showroom kunnen we u prima laten zien wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen we u van veel leveranciers monsters leveren waardoor u het kledingstuk eerst kan beoordelen alvorens u grote aantallen besteld en laat drukken.