SIOEN werkkleding

SIOEN werkkleding voor de professional

Het merk SIOEN staat voor werkkleding van hoge kwaliteit die bescherming garandeert tegen een grote verscheidenheid aan risico’s en tegelijk een hoge graad aan comfort biedt voor de drager. Het huidig gamma is uitgebreider dan ooit: regenkledij, hoge zichtbaarheidskleding, vlamvertragende en antistatische kleding,... Kortom, beschermende werkkleding voor elk mogelijk gevaar.

Bekijk hier online de SIOEN catalogus!
 

 

De SIOEN collectie biedt uitkomst aan de volgende segmenten:

  • Algemene werkkleding
  • Hoge zichtbaarheidskleding (high visibility)
  • Vlamvertragende werkkkleding
  • Chemische werkkleding
  • Multinorm-bescherming

Met het "Interchangeable Lining System" ofwel I.L.S. genoemd, kun je jouw werkkleding snel aanpassen aan de wisselende weersomstandigheden door gewoon een voering toe te voegen of te verwijderen. Dit maakt de SIOEN werkkleding multifunctioneel en daarmee optimaal qua gebruikersgemak en comfort. 

Hierbij is de jas met I.L.S.-functionaliteit aan de binnenzijde voorzien van een extra rits. Op die manier is de drager ook bij streng winterweer beschermd. Later, wanneer de temperatuur terug stijgt, kan de extra voering eenvoudig worden uitgeritst, zodat de jas altijd in gebruik kan blijven. Weersomstandigheden zijn nooit gelijk, waarom zou je werkkleding dan wel hetzelfde blijven?

Bekijk hier ons gehele aanbod SIOEN werkkkleding!