CRAFT Sport & Leisure wear

Craft Functional Sportswear

Craft staat voor technische, functionele en comfortabele sportkleding én casual kleding met een professionele uitstraling voor dames en heren. De Craft On Stock collectie is speciaal samengesteld voor business-to-business en zeer geschikt voor verschillende activiteiten zowel binnen als buiten. De voorraad is verdeeld over de Europese magazijnen en kan binnen enkele dagen (1-5 werkdagen vanaf bestelling) geleverd worden. Craft is terug te vinden in het hogere segment en kent dus een hoger prijs-kwaliteit verhouding. Voor de fanatieke sporter en professional is Craft dan ook een goede uitkomst waarbij kwaliteit en uniek design elkaar tegemoet komen. 

Het succes van Craft zit in het "Craft 3-layers Principe" wat is gebouwd op de expertise en de intensieve samenwerking met (top)sporters over de hele wereld. Alles draait om het testen en toepassen van vezels, stoffen en materialen die optimaal ventileren, vocht afvoeren, isoleren en beschermen. Naast de veelzijdigheid van het materiaal valt het sprekende design én oog voor details op. Door met veel dunnere lagen te werken wordt behoud van warmte, flexibiliteit en transport van transpiratie gerealiseerd wat bijdraagt aan optimale prestaties.

CRAFT is een zeer gewaardeerd merk en multi inzetbaar als zowel bedrijfskleding, sportkleding en promotionele doeleinden. Voor bedrijfstakken met actieve werkzaamheden zoals bepaalde zorgpraktijken als fysiotherapeuten, sportscholen e.d. biedt CRAFT uitkomst.

De CRAFT collectie is onder te verdelen in Sportswear, Leisure wear en Teamwear.
Ieder met zijn unieke kenmerken maakt dit een zeer divers en compleet merk voor diverse doelgroepen en gelegenheden.
Zowel de prestatiegerichte sporters die gaan voor het hoogst haalbare als de enthousiaste sporters die houden van bewegen kunnen zich vinden in het design, de technologie en functionaliteit van Craft sportswear. Er is een uitgebreide collectie waaronder; SPORTSWEAR, RUNNING, BIKE, TRAININGSWEAR, CROSS COUNTRY, BASELAYER, ACCESSORIES en BAGS. De mogelijkheden in gebruik zijn ongekend.
Binnen Sportswear zijn populaire kledinglijnen de Craft Mind, Prime, In-the-Zone, Emotion, T&F, Leisure en Noble kledinglijn. 

Onder Craft Leisure Wear kan de Noble en Emotion lijn worden geteld. Behalve sportieve kenmerken is deze active wear geschikt als bedrijfskleding voor bepaalde bedrijfstakken. 

CRAFT Next Generation Teamwear
Teamwear van Craft verenigd alle leeftijden en versterkt de belangrijkste drijfveer van een team; het creëren van een 'wij' gevoel. Met een sterke gemeenschappelijke en een gezamenlijk focus worden de grote sportieve hindernissen samen overwonnen. De productinnovaties van Craft dragen bij aan een efficiëntere vochthuishouding en zorgen voor optimaal draagcomfort.
Next Generation Teamwear biedt een hoogwaardige collectie voor het complete team in veel verschillende designs en kleuren. Dames-, heren- en junior teams kunnen volledig uniform worden gekleed; van training en wedstrijd tot presentatie en vrije tijd. Ook voor begeleiding is er een ruim assortiment beschikbaar.
CRAFT Teamwear bevat diverse kledinglijnen waaronder de Squad, Progress, Pro Control en Community kledinglijn, ieder met hun unieke eigenschappen die voor ieder team een meerwaarde is.

Bekijk gauw ons aanbod CRAFT functionele sportkleding!