BASIC LINE werkkleding

BASIC LINE werkkleding voor een interessante prijs

Alles begint bij de basis. BASIC LINE staat dan ook voor kwaliteitsvolle werkkledij aan een eerlijke prijs. Deze collectie heeft alles om een complete werkoutfit samen te stellen; er is keuze uit een duidelijk productgamma, verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien zijn heel wat producten in extra kleuren beschikbaar, waardoor het nu nog eenvoudiger wordt om een volledig uniforme kledingcombinatie uit te kiezen. Alle kledingstukken uit de collectie zijn vervaardigd uit kwaliteitsvolle stoffen, zo kan men in alle comfort aan de slag, elke dag opnieuw.

BASIC LINE biedt verschillende collecties aan: de Main Line & de Safety Line.

MAIN LINE
Deze collectie bestaat uit de belangrijkste kledingstukken om een gepaste werkoutfit samen te stellen. Het gamma bevat diverse modellen in verschillende kleuren en is bijgevolg ruim inzetbaar voor allerlei beroepen en sectoren. Met BASIC LINE werkkledij kan men altijd in alle vertrouwen aan de slag.

SAFETY LINE
De SAFETY LINE zorgt voor bescherming bij specifieke werksituaties:

  • HOGE ZICHTBAARHEIDSKLEDIJ
    Hoge zichtbaarheidskledij dient om de drager te doen opvallen. Deze kledij is dan ook verplicht voor iedereen die werkzaamheden verricht op plaatsen waar zichtbaarheid van cruciaal belang is, zoals de openbare weg. De kledij uit deze collectie biedt gecertificeerde bescherming zowel overdag, bij schemer als ’s nachts. Om overdag een maximale zichtbaarheid te bekomen, moet het kledingstuk uit een bepaalde oppervlakte aan fluorescerend materiaal bestaan. Om ’s avonds en ’s nachts beter gezien te worden, wordt er gebruik gemaakt van reflecterende banden. Alle kledingstukken uit deze collectie zijn gecertificeerd volgens de EN ISO 20471 norm voor hoge zichtbaarheid.
  • VLAMVERTRAGENDE KLEDIJ 
    Vlamvertragende kledij biedt gecertificeerde bescherming bij lassen en aanverwante werkzaamheden waarbij men wordt blootgesteld aan lasspatten, vlamverspreiding of een bepaalde vorm van hitte. In tegenstelling tot gewone kledij gaat deze kledij de verspreiding van de vlam tegen, waardoor de kans op zware letsels aanzienlijk afneemt. Alle kledingstukken uit deze collectie zijn gecertificeerd volgens de Europese ISO-normen voor las-en hittebestendige kledij.
  • MULTINORM VEILIGHEIDSKLEDIJ
    Een breed inzetbaar gamma aan gecertificeerde veiligheidskledij die een veelzijdige, multifunctionele bescherming biedt. Deze kledij voldoet aan de zes meest vereiste Europese normen inzake vlamvertragend bescherming, lassen, antistatische eigenschappen, bescherming tegen elektrische vlamboog en chemicaliën. Naast de algemene multinormmodellen vormen de hoge zichtbaarheidsvarianten een meerwaarde in het gamma.