Welke pasvorm is voor mij het meest geschikt?

WebshirtCompany helpt je met het vinden van de juiste pasvorm!

Groot, klein, stevig, smal, mager, breed. In Nederland leven in totaal 17 miljoen mensen, waarvan 8,6 miljoen mensen momenteel aan het werk zijn. Iedereen is uniek en heeft een andere pasvorm. Logisch dat we dan ook diverse pasvormen leveren om zo veel mogelijk aan jouw wens te voldoen. 

Welke pasvormen zijn er eigenlijk?
Ieder merk dat we leveren heeft zijn eigen benaming hiervoor, maar wij onderscheiden 3 verschillende pasvormen:

  • slim fit
  • regular fit
  • comfort fit

Slim fit is getailleerd en zit dus strakker om het lijf. Dit is in veel branches zeer gewild omdat het voor een eigentijdse look zorgt. Denk hierbij aan de horeca, kapsalons of andere branches waarin representatieve kleding met een eigentijdse uitstraling graag gedragen wordt. Slim fit kleding zit dus strakker, waardoor wij aanraden om kleding te zoeken met elastan in het stof wat zorgt dat de kleding stretch is. Een mooi voorbeeld hiervan is de Clique Stretch-T of ID 0527 Dames Stretch Polo.

Regular fit is de meest gangbare pasvorm en de meeste kleding die we leveren is dan ook regular fit, zoals de naam ook aanduidt. Voor dagelijks gebruik zonder specifieke werkzaamheden is dit een prima pasvorm. 
Vind je het dus niet zo prettig als een t-shirt of polo strak om het lijf zit, dan is regular fit voor jou ideaal!

Ben je werkzaam in een branche waarbij je dagelijks makkelijk en vrij moet kunnen bewegen, dan is een artikel met comfort fit pasvorm aan te bevelen. Deze pasvorm is wat ruimer en zit losser om het lijf. Bijvoorbeeld in de bouw, industrie of installatietechniek is het handig als men vrij kan bewegen. Dit voelt minder warm aan en heeft een hoog draagcomfort. Voorbeelden van comfort fit kleding is de Hakro 816 Performance Polo.

Nog steeds niet duidelijk welke pasvorm bij jou past? Meet dan jouw maat op middels de bijgevoegde maattabellen die als .pdf bestand op iedere productpagina te vinden is.
Vaak is een maatje kleiner of groter wel de oplossing om de meest geschikte pasvorm te krijgen. Nog steeds niet zeker van je maat of de pasvorm? Dan is het mogelijk om een pasmodel vooraf te ontvangen.
Wil je weten wat hiervoor de voorwaarden zijn, neem dan persoonlijk contact met ons op via de chat, telefoon, mail of ons contactformulier!