Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

BROEKEN

Broeken / pantalons als werkkleding voor bedrijven en instellingen, welke bedrukt en ook vaak geborduurd kan worden met uw eigen logo. Op verzoek zijn ook aparte modellen volgens uw eigen wensen mogelijk.
Broeken
Meer over
Webshirt
Company
Klik hier voor meer info
Aanbiedingen
uit collectie
Bekijk de producten
 • Jobman Workwear 65 2321 20 Service broek
  Jobman Workwear 65 2321 20 Service broek

  Service trousers. Praktische servicebroek van polyester/katoen waardoor de broek zowel kleur- als vormvast is. De broek is voorzien van diverse zakken met een variëteit aan compartimenten en handige details. De broek is verkrijgbaar in 8 commerciële kleuren met zwarte details die mooi aansluiten op de JOBMAN Practical lijn. Gemaakt van easy-care polyester/katoen en de maten C42-C64 kunnen gemakkelijk met 5 cm worden verlengd door de omslag in de broekspijp. Zakken voor kniestukken aan de binnenzijde. Easy care polyester/katoen. Maten C42-C64 kunnen makkelijk met 5 cm worden verlengd door de omslag in de broekspijp. Achterzakken en zak op het been met flap. Zakken voor kniestukken aan de binnenzijde.  Doelgroep: service, industrie en transport. Materiaal 65% polyester met 35 % katoen. Gewicht: 240 g/m²

  Bekijk product
  € 29,36
 • Jobman Workwear Canvas Jeans 2120
  Jobman Workwear Canvas Jeans 2120

  Schuine voorzakken met muntenzakje. Half gevoerde achterzakken. Open dijbeenzak op rechterpijp. Voorgevormde broekspijpen. Versterkte boord van hiel tot enkel. 100% canvas katoen. 260 gr/m².

  Bekijk product
  € 39,95
 • Jobman Workwear Shorts 2160
  Jobman Workwear Shorts 2160

  Telefoonzakje op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakje en versteviging. Schuine voorzakken om de holsterzakken in te doen. Hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte zak voor plamuurmes aan de voorkant, los aan de onderkant en knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonvak.

  Bekijk product
  € 39,95
 • Jobman Workwear Long Shorts 2163
  Jobman Workwear Long Shorts 2163

  Telefoonvak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakjes en versteviging aan de binnenkant. Schuine zakken aan de voorkant om de holsterzakken eenvoudiger in te doen. Versterkte achterzakken. Rechterzak met klep en knoop. Versterkte zak voor plamuurmes. Dijbeenzak met klep, telefoonvakje en zakje voor identiteitsbewijs. Voorgevormde broekspijpen met versterkte zak voor kniebeschermer. Niet geschikt voor de droogtrommel. 97 % kaoten/canvas, 3% spandex.

  Bekijk product
  € 44,95
 • Jobman Workwear Trousers 2180
  Jobman Workwear Trousers 2180

  Extra brede riemlussen, versterkte achterzakken. Zak voor EHBO-kit of krijt. Versterkte holsterzakken met extra vakken en band voor gereedschap. Telefoonzakje op de heup. Duimstokzak geschikt voor alle nieuwe soorten messen. Dijbeenzak links met versterkte zak voor tang, telefoonen gereedsschapsvakje. Voorgevormde broekspijpen met zakken voor kniebeschermers. Versterkte, vochtwerende, polyamide enkelboorden. Reflecterende strepen op de broekspijpenen enkelboordenmet trekkoord. 100% katoen en 360 gr/m³.

  Bekijk product
  € 74,95
 • Jobman Workwear Long shorts 2190
  Jobman Workwear Long shorts 2190

  Telefoonzak op de heup. Ruime holsterzakken met extra vakken en versteviging aan de binnenkant. Schuine zakken aan de voorkant om de holsterzakken eenvoudiger in te doen. D-ring en hamerlus. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder, afneembaar aan de onderkant, en een knoop voor bevestiging van mes. Dijbeenzak met telefoonvak en cardhouder. Voorgevormde broekspijpen met versterkte zzakken voor kniebeschermers. 100% katoen en 375 gr/m².

  Bekijk product
  € 47,95
 • Jobman Workwear Shorts 2193
  Jobman Workwear Shorts 2193

  Telefoonvak op de heup. Holsterzakken met extra vakje en versteviging. Doorgestikte voorzakken om holsterzakken in te doen. Versterkte achterzakken. Versterkte duimstokhouder aan de voorkant, los aan de onderkant. Dijbeenzak met telefoonvak.

  Bekijk product
  € 44,95
 • Jobman Workwear Shorts 2208
  Jobman Workwear Shorts 2208

  Holsterzakken kunnen in de schuine zakken aan de voorkant worden gedaan. Achterzakken, de rechter met een klep. D-ring en hamerlus. Dijbeenzak met klep, telefoonvak en cardhouder. Duimstokzak. Klasse 2. Bedrijfslogo kan er niet op worden gedrukt. Polyester/katoen, 260 gr/m².

  Bekijk product
  € 45,95
 • Jobman Workwear Trousers 2213
  Jobman Workwear Trousers 2213

  Holsterzakken met extra vakje. Schuine voorzakken om de holsterzakken in te doen. Achterzakken , een met klep. Telefoonzakje. Dijbeenzak met telefoonvak. Dijbeenzak met extra vakje. Klasse 2. Max. bedrukbaar gedeelte 30x30 cm. Materiaal: Polyester/katoen, 260 gr/m².

  Bekijk product
  € 69,95
 • Jobman Workwear Winter trousers 2214
  Jobman Workwear Winter trousers 2214

  Gewatteerde voering. Elastisch rugpand. Extra lang rugpand tegen tocht. Schuine zakken aan de voorkant. Dijbeenzak met telefoonvak en klep. Duimstokzak. Achterzakken, de rechter met een klep. Dijbeenrits. Zakken voor kniebeschermers aan de binnenkant. Klasse 2. Maximaal bedrukbaar gedeelte 30x30.

  Bekijk product
  € 79,95
 • Jobman Workwear Shorts 2355
  Jobman Workwear Shorts 2355

  Achterzak rechts met klep. Schuine zakken aan de voorkant. Telefoonvak. Dijbeenzak rechts met pennenvakje en duimstokzak. Dijbeenzak link met klep. 65% polyester en 35% katoen, 260 gr/m².

  Bekijk product
  € 27,95
 • Jobman Workwear Long Shorts 2361
  Jobman Workwear Long Shorts 2361

  Telefoonvak. Holsterzakken met extra vakjes. Achterzakken met plooi. Schuine zakken aan de voorkant. Duimstokzak aan de voorkant. Dijbeenzak voor vloermessen. Dijbeenzak met telefoonzakje aan de binnenkant en een zakje voor identiteitsbewijs. Voorgevormde broekspijpen met grote, duurzame zakken voor speciale kniebescherms voor vloerleggers. 65% polyester en 35% katoen. 260 gr/m².

  Bekijk product
  € 49,95
 • Jobman Workwear Shorts 2621
  Jobman Workwear Shorts 2621

  Aan rechterzijde verlengde riemlus met D-ring. Twee voorzakken met afgeschuinde opening. Twee insteek zakken op de achterzijde. Dijbeenzak metklep met telefoonvak en ID-kaarthouder. Stof is water- en vuilafstotend. De pasvorm is gelijk aan model 2180. 52% katoen en 48% nylon. 230 gr/m².

  Bekijk product
  € 39,95
 • Jobman Workwear 65 2732 11 Cotton Trousers Holsterpockets
  Jobman Workwear 65 2732 11 Cotton Trousers Holsterpockets

  Technische broek met ruime holsterzakken die in de steekzakken kunnen worden weggestopt. De broek is voorzien van verstevigde achterzakken, een duimstokzak met mes-bevestigingsknoop en een zak op het been met rits, telefoonzak en ruimte voor een ID-kaart. De voorgevormde knieën zorgen voor een optimale bewegingsvrijheid. De broek is professioneel afgewerkt met niet-absorberend polyamide onderaan de broekspijpen en een reflecterende bies onder de kniepanelen.

  Bekijk product
  € 83,26