Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

KNITS

We beschikken over een redelijk assortiment knitwear voor dames en heren. Veel knitwear wordt ingezet bij brandweer, politie, beveiliging en bewaking.

Knitwear wordt hoofdzakelijk gebruikt binnen het segment bedrijfskleding. Tegenwoordig ziet men steeds meer dat knitwear ook wordt gebruikt als fashionkleding. Het is dus goed mogelijk om uw assortiment bedrijfskleding uit te breiden met knitwear.

Heeft u speciale wensen voor de knitwear dan kunnnen wij specials voor u maken in lageloonlanden tegen aantrekkelijke prijzen. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer uitleg over de knitwear en onze vele mogelijkheden!

Knits
Meer over
Webshirt
Company
Klik hier voor meer info
Aanbiedingen
uit collectie
Bekijk de producten
 • Clique 29411 Colltrui voor heren
  Clique 29411 Colltrui voor heren

  Colltrui voor heren. Heren rollneck met elastane in kraag en boorden, voorgekrompen en rondgebreid. Kwaliteit: 100% gekamde katoen. Gewicht: 195 gm². Onderhoudsinstructie: Deze coltrui is wasbaar op 60 graden, mag niet in droogtrommel

  Bekijk product
  € 15,26
 • Clique 29460 Ezel Colltrui Ladies
  Clique 29460 Ezel Colltrui Ladies

  Colltrui voor dames. Dames rollneck met elastane in kraag en boorden, voorgekrompen en rondgebreid. Kwaliteit: 100% gekamde katoen. Gewicht: 195 g/m2 Onderhoudsinstructie: Deze colltrui is wasbaar op 60 graden, mag niet in droogtrommel

  Bekijk product
  € 15,26