Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

KNITS

We beschikken over een redelijk assortiment knitwear voor dames en heren. Veel knitwear wordt ingezet bij brandweer, politie, beveiliging en bewaking.

Knitwear wordt hoofdzakelijk gebruikt binnen het segment bedrijfskleding. Tegenwoordig ziet men steeds meer dat knitwear ook wordt gebruikt als fashionkleding. Het is dus goed mogelijk om uw assortiment bedrijfskleding uit te breiden met knitwear.

Heeft u speciale wensen voor de knitwear dan kunnnen wij specials voor u maken in lageloonlanden tegen aantrekkelijke prijzen. Neem voor vragen gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer uitleg over de knitwear en onze vele mogelijkheden!

Knits
Meer over
Webshirt
Company
Klik hier voor meer info
Aanbiedingen
uit collectie
Bekijk de producten
 • Hakro Women V-Spencer Premium Cotton 132
  Hakro Women V-Spencer Premium Cotton 132

  Klassieke dames spencer V-hals van 100% fijn gebreide katoen. Dit is een midelzwaar all season kledingstuk. Voor deze pullunder is de beste langstapelige katoen gebruikt om een zachte touch te garanderen en om een gelijkmatig beeld te krijgen aan de oppervlakte. Super aangenaam draagcomfort. Klassieke pasvorm. Met ingebreide navy satijnen band in de kraag in contrastkleur. De 1x1 rib boorden en manchetten garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Geweven satijnen HAKRO ® neklabel met afgeronde kanten voor een ideaal draagcomfort en HAKRO ® label aan de zijkant en kwaliteits en wasvoorschriften label in de linkernaad binnen in. • Materiaal: fijn gebreide 100% katoen, 12 gg (gage) • Geen streepeffecten en geheel egale kleur • Voorgekrompen (sanforized) • Past bij unisex uitvoering (artikel nummer 142) Voor maat 3XL wordt een toeslag van 10% berekend.

  Bekijk product
  € 23,32
 • Hakro Unisex V-Spencer Premium Cotton 142
  Hakro Unisex V-Spencer Premium Cotton 142

  Klassieke unisex spencer met een V-hals van 100% fijn gebreide katoen. Deze middelzware spencer is een all season kledingstuk. Voor deze spencer is de beste langstapelige katoen gebruikt om een zachte touch te garanderen en om een gelijkmatig beeld te krijgen aan de oppervlakte. Super aangenaam draagcomfort. Een klassieke pasvorm met ingebreide navy satijnen band in de kraag in contrastkleur en de 1x1 rib boorden en manchetten garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Geweven satijnen HAKRO ® neklabel met afgeronde kanten voor ideaal draagcomfort en HAKRO ® label aan de zijkant en kwaliteits en wasvoorschriften label in de linkernaad binnen in. • Materiaal: fijn gebreide 100% katoen, 12 gg (gage) • Geen streepeffecten en geheel egale kleur • Voorgekrompen (sanforized) • Past bij dames uitvoering (artikel nummer 132) Voor maat 3XL wordt een toeslag van 10% berekend.    

  Bekijk product
  € 25,96
 • Hakro Women V-Pullover Premium Cotton 133
  Hakro Women V-Pullover Premium Cotton 133

  Klassieke dames trui met een V-hals van 100 % fijn gebreide katoen. Deze midelzware trui is een all season kledingstuk. Voor deze pullunder is de beste langstapelige katoen gebruikt om een zachte touch te garanderen en om een gelijkmatig beeld te krijgen aan de oppervlakte. Super aangenaam draagcomfort. De ingebreide navy satijnen band in de kraag in contrastkleur en de 1x1 rib boorden en manchetten garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Geweven satijnen HAKRO ® neklabel met afgeronde kanten voor ideaal draagcomfort en HAKRO ® label aan de zijkant en kwaliteits en wasvoorschriften label in de linkernaad binnen in. • Materiaal: fijn gebreide 100 % katoen, 12 gg (gage) • Voorgekrompen (sanforized) • Past bij unisex uitvoering (artikel nummer 143) Voor maat 3XL wordt een toeslag van 10% berekend.      

  Bekijk product
  € 28,38
 • Hakro Unisex V-Pullover Premium Cotton 143
  Hakro Unisex V-Pullover Premium Cotton 143

  Klassieke unisex trui met een V-hals van 100 % fijn gebreide katoen. Deze midelzware pullover is een all season kledingstuk. Voor deze pullover is de beste langstapelige katoen gebruikt om een zachte touch te garanderen en om een gelijkmatig beeld te krijgen aan de oppervlakte. Super aangenaam draagcomfort en een klassieke pasvorm. De ingebreide navy satijnen band in de kraag in contrastkleur en de 1x1 rib boorden en manchetten garanderen een hoogwaardige kwaliteit. Geweven satijnen HAKRO ® neklabel met afgeronde kanten voor ideaal draagcomfort en HAKRO ® label aan de zijkant en kwaliteits en wasvoorschriften label in de linkernaad binnen in. • Materiaal: fijn gebreide 100% katoen, 12 gg (gage) • Voorgekrompen (sanforized)   • Past bij dames uitvoering (artikel nummer 133) Voor maat 3XL wordt een toeslag van 10% berekend.    

  Bekijk product
  € 31,23
 • Clipper 89411 heren pullover v-hals
  Clipper 89411 heren pullover v-hals

  Heren pullover v-hals. 100% Meriono wool. 40ºC wasbaar. Mooie zachte en luxueuze kwaliteit.

  Bekijk product
  € 47,50