Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

BODYWARMERS

Bent u op zoek naar een bodywarmer voor promotioneel gebruik of als bedrijfskleding? Wij bieden een ruim assortiment aan bodywarmers voor dames en heren in diverse modellen, kleuren en maten. Het is mogelijk de bodywarmer te voorzien van een borduur en/of bedrukking met uw eigen logo. Dit gebeurd in ons eigen atelier. Tevens is het mogelijk om specials te laten produceren, geheel afgestemd op uw wensen. Op deze manier is het mogelijk om uw huisstijl door te trekken in uw kledinglijn. Dit oogt professioneel en ziet er verzorgt uit. Heeft u vragen? Neem dan even contact met ons op, wij helpen u graag!

Bodywarmers
Meer over
Webshirt
Company
Klik hier voor meer info
Aanbiedingen
uit collectie
Bekijk de producten
 • B & C Unisex Bodywarmer Explorer BC-JU880
  B & C Unisex Bodywarmer Explorer BC-JU880

  Multifunctionele bodywarmer. Volledige ritssluiting gecombineerd met drukknopen, 1 binnenzak & 4 zakken aan de buitenkant (waaronder 2 met ritssluiting), 2 extra zakjes aan de buitenkant voor pennen. Verstelbare windstoppers in de armsgaten met elastisch trekkoord en stopper. Achterzijde langer dan voorzijde. Voor de maat 3XL wordt een toeslag berekend.

  Bekijk product
  € 29,15
 • B & C Unisex Bodywarmer+ BC-JU882
  B & C Unisex Bodywarmer+ BC-JU882

  Unisex Bodywarmer. De klassieke Bodywarmer. Volledige ritssluiting gecombineerd met Velcro® sluiting, 2 zakken aan de buitenkant en 1 binnenzak (portefeuille). Elastisch koord onderaan. Openingssysteem met rits onderaan de voering om gemakkelijk te kunnen bedrukken en borduren. Voor de maat 3XL wordt een toeslag berekend.

  Bekijk product
  € 16,41
 • B & C Zen+ Women's Bodywarmer
  B & C Zen+ Women's Bodywarmer

  Trendy lage vrouwelijke bodywarmer. Vrouwelijke snit met trendy design. Volledige ritssluiting. Gevoerde kap met ""feather touch"", verwijderbaar met rits en 2 zijzakken. Open zoom en elastisch koord onderaan voorzien van 2 stoppers. Voering en accessoires in dezelfde kleur. Openingssysteem met rits in de voering om gemakkelijk te kunnen bedrukken en borduren. Zie ook het heren model artikel Men's Bodywarmer.  

  Bekijk product
  € 19,88
 • B & C Men's Bodywarmer BC-JM930
  B & C Men's Bodywarmer BC-JM930

  Trendy donsbodywarmer. Volledige ritssluiting met “puller” in contrasterende kleur en 2 buitenzakken met ritssluiting. Binnenzak voor portefeuille. Open zoom en achterpand langer dan voorpand. Gemakkelijk te bedrukken en borduren danzij een groot opervlakte zonder stiknaden op de achterzijde en een peningssysteem met rits onderaan de voering. Zie ook het dames model artikel Zen+ Women's Bodywarmer. Voor de maat 3XL wordt een toeslag berekend.

  Bekijk product
  € 20,68
 • B & C BC-930 Men's Bodywarmer
  B & C BC-930 Men's Bodywarmer

  Men's Bodywarmer. 100% waterdichte Taffeta® nylon In: 100% micro-fleece, 200 g/m² Trendy donsbodywarmer Volledige ritssluiting met “puller” in contrasterende kleur 2 buitenzakken met ritssluiting Binnenzak voor portefeuille Open zoom en achterpand langer dan voorpand Gemakkelijk te bedrukken en borduren danzij een groot opervlakte zonder stiknaden op de achterzijde en een peningssysteem met rits onderaan de voering   Zwart, navy en rood in 3XL verkrijgbaar op aanvraag

  Bekijk product
  € 21,00